Accent Bijuterii - PIATRA SOARELUI

 

Dintre toate gemele din lume, Piatra Soarelui reflectă cu adevarat calităţile luminii soarelui – deschidere, bunăvoinţă, căldură, tărie, claritate mentală şi promptitudine, fiind o piatră a leadership-ului, a puterii personale, libertăţii şi a conştiinţei extinse.

Purtată ca pandantiv, în dreptul inimii, se spune că Piatra Soarelui aliniază înţelepciunea inimii cu aspiraţiile minţii.

Se spune că dacă purtăm un inel cu Piatra Soarelui pe mâna stângă, mâna receptivă, ne ajută să primim ceea ce avem nevoie şi ce ne dorim mai mult.

Piatra Soarelui este considerată şi energia Yang care echilibrează energia Yin a Pietrei Lunii, iar când acestea sunt purtate împreună, lucrează în perfectă armonie. Dar Piatra Soarelui poate fi o combinaţie de excepţie şi cu Labradoritul sau cu Moldavitul, împreună grăbind atingerea adevăratelor scopuri.

Enigmatice şi strălucitoare, bijuteriile din argint cu piatra soarelui ne învăluie cu o energie mereu pozitivă, gema purtând în ea strălucirea soarelui şi focul razelor solare cu puterea zeului soarelui RA a cărui energie menţine viaţa pe Pământ.

Previous
Brățară din argint cu piatra soarelui
549.00 494.10 lei
-10 %