Accent Bijuterii - JASP

 

Fiecare gemă de jasp este o capodoperă a Creatorului, îndrăzneaţă şi primitivă în stil, solidă şi pământească în formă, cu o energie caldă, armonioasă care rezonează cu energia primară în sine.

Cunoscut  ca şi Protectorul Suprem, jaspul este o piatră ce aduce stabilitate, confort şi siguranţă, putere şi vindecare. Jaspul a fost prezent din vremurile antice în fiecare civilizaţie, regi, şamani, preoţi s-au bucurat deopotrivă de puterea şi protecţia oferită de această gemă atât în lumea fizică dar mai ales în cea spirituală. A fost utilizată ca sigiliu, talisman, inel sigiliu şi se considera că aduce ploaia.

Face parte din marea famile a cuarţului, diferenţiindu-se de calcedoniu şi agat prin structura specială microcristalină asemanătoare zaharului. Se găseşte într-o varietate extrem de mare de culori, forme sau asemănări cu locuri şi animale. Jaspul este colorat datorită oxidului de fier, prin urmare este roşu, galben, maro şi verde, uneori cu umbre de albastru şi violet, formează adevărate “picturi” sau mici şabloane circulare, purtând proprietăţile metafizice ale culorii dominante, trăgându-şi însă energii şi din celelalte nuanţe subtile.

Previous
Broșă din argint cu jasp, topaz bleu și diopsid chrome
449.00 lei
Previous
Inel din argint cu jasp și peridot
269.00 lei
Previous
Inel din argint cu jasp și rodolit
379.00 lei
Previous
Inel din argint cu jasp
249.00 lei
Previous
Inel din argint cu jasp k2
199.00 lei
Previous
Inel din argint cu jasp
689.00 lei
Previous
Inel din argint cu jasp
279.00 lei