Accent Bijuterii - CORAL

 

Roşul, simbol al iubirii şi pasiunii, culoarea coralului iubit de milenii, în vechea Italie cererile în căsătorie sau logodnele se legau cu bijuterii din coral îmbrăcat în argint sau în aur. Era un jurământ de fidelitate si încredere în celălalt până la moarte.
Locuitorii de pe ţărmurile apelor de unde se culege coralul credeau că acesta face ca valurile să se oprească şi să calmeze mările. Coralul roşu este un talisman norocos care îşi apără purtătorii de ghinion şi de orice traumatisme.
Coralul este clasificat alături de perla, fildeş şi chihlimbar ca fiind o gemă organică. Calitatea si intensitatea culorii se accentuează în funcţie de adâncimea de la care a fost cules, trăind în ape calde între 13 şi 16 grade şi fiind foarte sensibil. 
Transformarea coralului brut în bijuterii fine este o artă migăloasă şi foarte delicată, dar frumuseţea rezultatului face să merite orice efort şi timp alocat. Daruiţi şi purtaţi în momentele unice, alături de familie, de persoanele iubite, bijuterii din argint cu coral şi veţi simţi căldura acestuia în jurul vostru şi veţi fi mereu protejaţi.

Previous
Inel din argint cu coral și diamante
1090.00 lei
Previous
Inel din argint cu coral - Copacul Vietii
129.00 lei
Previous
Pandantiv din argint cu coral roșu
249.00 lei
Previous
Brățară din argint cu coral roșu
399.00 lei
Previous
Brățară din argint cu coral roșu
319.00 lei