Accent Bijuterii - AGAT

 

Botezată pentru prima dată de Theophrastus, filozof şi naturalist grec, care a descoperit-o pe malurile râului Achates, pe teritoriul Siciliei de azi, agatul face parte din familia calcedoniilor şi este una din cele mai vechi pietre semipreţioase mentionată încă din antichitate.
Se spune că este piatra absolută în ceea ce priveşte protecţia faţă de toate relele, această piatră atrăgând puterea şi ferind inclusiv fetele care trebuie să-şi viseze ursitul, de visele rele ale nopţii, de stress şi scurgerile de energie
Nobleţea agatelor nu este dată numai de culoarea lor de o sobrietate strălucitoare, ci şi de rolul important pe care îl pot juca în viaţa noastră.
Sentimentele negative ca anxietatea, stresul, suferinţa, sentimentul de singurătate, efectele dureroase ale eşecului sau pierderii, toate se transformă în energii pozitive sub efectul protector al agatelor.
Chinezii apreciază foarte mult aceasta piatră semipretioasă deoarece are darul de a echilibra energiile yin-yang.
Această piatră protejează nativii din zodiile: Taur, Berbec, Leu, Fecioară.
Agatul, deşi nu este decât o simplă varietate de cuarţ, îşi compensează originile modeste cu unele dintre cele mai frumoase modele şi culori ce se întâlnesc în lumea mineralelor, cu variante în toate culorile curcubeului, de la negru şi gri la maro, roz, bleu sau galben.

Next
Broșă din argint cu agat, topaz bleu și citrin
489.00 lei
Next
Inel din argint cu agat verde și peridot
289.00 lei
Next
Inel din argint cu felie de agat și topaz verde
329.00 lei
Next
Inel din argint cu agat verde și peridot
239.00 lei
Next
Inel din argint cu agat verde și topaz bleu
289.00 lei
Next
Inel din argint cu druză de agat
379.00 lei
Next
Inel din argint cu agat verde
439.00 lei
Next
Inel din argint cu agat
439.00 lei
Next
Inel din argint cu agat verde
399.00 lei
Next
Inel din argint cu agat
549.00 lei