Charoit-ul la Accent Bijuterii – Piatră a Transformării

 

Charoit-ul la Accent Bijuterii – Piatră a Transformării

Bucureşti -  27 mai 2016

Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu charoit - VP8404

Charoitul, o gemă descoperită în anii ’40 şi documentată de abia în 1978, îşi ia numele dupa râul Charo situat în Siberia Rusească, singurul loc din lume de unde se extrage.

Charoite, o piatră de suflet ce poate îmbunătăți capacitatea de a iubi și asigură protecție la radiațiile ultraviolete, este o gemă ce devoltă energii aproape tangibile prin iluziile de mişcare continuă create de uimitoare vârtejuri de culoarea lavandei. Este o gemă rară şi preţioasă prin puterea ce o oferă purtătorului de a-şi evalua trăirile trecute, de a trece peste emoţii negative pentru a trăi în prezent şi de a oferi călăuzire spirituală pentru viitor. Este o piatră “a acestui moment” întărind mesajul spiritual că ne aflăm în momentul potrivit în exact locul care trebuie şi nu altul.

Siberia a fost asociată cândva cu prizonierii politici şi multe nedreptăţi, de aceea charoitul a devenit şi o piatră a transformării, o piatră a puterii, un simbol al rezistenţei în condiţii de maximă adversitate, ce oferă curajul de a merge mai departe pentru cei aflaţi în condiţii de restrişte.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu charoite și perlă de cultură - VP8768 Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu charoite si ametist - VP7258
Accent Bijuterii - Inel din argint cu charoite - VI5787

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii cu laser.
Reparatiile bijuteriilor din argint, aur si platina folosind sudura cu laser ofera o gama larga de reparatii a bijuteriilor dumneavoastra, de orice natura si indiferent ce defect ar avea. Tehnologia cu laser ofera posibilitatea reparatiei rapide a bijuteriilor fara a se incalzi bijuteria si fara a mai scoate pietrele, eliminand din start posibilitatea evitarii oricarui accident.
De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro