Culorile Pantone pentru anul 2016 - Rose Quartz si Serenity - la Accent Bijuterii

 

Culorile Pantone pentru anul 2016 - Rose Quartz si Serenity - la Accent Bijuterii

Bucureşti -  17 decembrie 2015

Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu piatră de cuarț tp54 Pentru prima oara in istorie, Institutul Pantone pentru culori a anuntat pentru anul 2016 doua culori –– Rose Quartz (PANTONE 13-1520) si Serenity (PANTONE 15-3919) - ca fiind culorile anului.
Cele doua culori ale sezonului ne transporta in locuri mai vesele si mai insorite facandu-ne sa ne eliberam inhibitiile mentale si sa aratam o fata mai interesanta a personalitatii noastre.

Impreuna, Rose Quartz si Serenity , echilibreaza in mod evident imbratisarea calda a tonurilor de roz cu linistea reconfortanta a tonurilor de bleu oglindind starea de bine si interconectarea, precum si sentimentul linistitor de ordine si pace.
Nu este neaparat necesar sa gasesti piese, bijuterii din argint care sa contina geme din ambele culori. Este mult mai interesant sa potrivim stiluri din cele doua culori si vom crea acelasi efect.
Rose Quartz este un ton persuasiv dar bland care transmite compasiune si un sentiment de calm.In cazul bijuteriilor, pentru Rose Quartz cele mai fericite optiuni pentru a respecta tonurile sunt cuartul roz, turmalina roz si coralul roz.

Accent Bijuterii - Broșă din argint cu coral roz sculptat - VP8323 Accent Bijuterii - Inel din argint cu coral roz sculptat - VI6729
Accent Bijuterii - Broșă din argint cu coral roz sculptat - VP8326

Serenity este imponderabil si aerian, la fel ca intinderea cerului albastru de deasupra, aducand sentimente de ragaz si relaxare, chiar si in vremuri tulburi. Pentru bijuterii putem alege topazul bleu, cianitul si safirul albastru.

Accent Bijuterii - Cercei din argint cu blue topaz - VC5873 Accent Bijuterii - Brățară din argint cu cianit - VB4101_10
Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu cianit și pietre semiprețioase - VP6809

Atunci cand Pantone anunta culoarea anului si/sau a sezonului, industria modei de imbracaminte (industria de fashion) ia aminte! Tot la fel se intampla si cu moda in bijuterii. 

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii cu laser.
Reparatiile bijuteriilor din argint, aur si platina folosind sudura cu laser ofera o gama larga de reparatii a bijuteriilor dumneavoastra, de orice natura si indiferent ce defect ar avea. Tehnologia cu laser ofera posibilitatea reparatiei rapide a bijuteriilor fara a se incalzi bijuteria si fara a mai scoate pietrele, eliminand din start posibilitatea evitarii oricarui accident.
De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro