Expertizare bijuterii - Povestea noastră

 

Comaccent SRL este o companie specializată în conceperea, producția și comercializarea de bijuterii unicat din aur și argint. Datorită experienței de peste 25 de ani în domeniu, produsele excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale, care sunt prelucrate cu grijă, manual.

Veritabile opere de artă, bijuteriile se nasc din inepuizabila pasiune și creativitate a maeștrilor bijutieri. O paletă coloristică largă de pietre prețioase și semiprețioase îmbinate cu argint, lemn, sidef sau os, oferă o experientă vizuală de neegalat.

Comaccent srlLucrate în jurul pieselor centrale, creațiile evidențiază uluitor personalitatea copleșitoare a pietrelor, încastrează în timp subtilitatea perlelor, strălucirea cuarțului în cele mai frumoase tăieturi sau o aripă albastră de fluture tropical.

Originale, unicat sau de serie limitată, podoabele își păstrează farmecul indiferent de tendințele trecătoare și satisfac garantat cele mai rafinate sau pretențioase gusturi.

Elementele naturii sunt oferite oamenilor sub forma unor bijuterii de calitate înaltă.

La magazinul nostru, situat lângă Piața Romană, strada Mendeleev nr. 44, o echipă de profesioniști vă stă la dispoziție.

***

Suntem certificati GIA (Institutul American de Gemologie) in cunoasterea si gradarea diamantelor, GIA fiind institutul care a pus bazele sistemului actual de gradare a diamantelor cu cele 4 caracteristici (4Cs): culoare, claritate, carataj, mod de fatetare si care a inregistrat Sistemul International de Gradare a Diamantelor cu standarde utilizate de catre profesionistii in bijuterii si pietre pretioase si semipretioase pe tot globul.
De asemenea putem identifica noi tratamente aplicate pietrei sau se pot identifica pietrele sintetice sau simulantii.
Suntem o autoritate  in ceea ce priveste identificarea si evaluarea pietrei de diamant atat pentru clienti cat si pentru furnizori si vanzatori.

Liviu Matei - expert licențiat GIA (Gemological Institute of America) 

Gemological Institute of America

 

 

Pentru expertizarea bijuteriilor suntem certificati GIA -  Profesionisti in Bijuterii avand expertiza necesara  pentru a oferi informatii educationale cu privire la cele 4 caracteristici (4Cs): culoare, claritate, carataj, mod de fatetare si modul in care acestea afecteaza valoarea diamantului. Cunostintele solide de design, stil si mod de manufactura a bijuteriilor din argint si aur cu sau fara pietre pretioase si semipretioase pot ajuta clientul sa ia decizia corecta si completa la cumpararea sau evaluarea  unei bijuterii.

Aceste certificari asigura cunostintele necesare, cu cateva exceptii, in gradarea cu incredere a oricarui tip de geme.

Liviu Matei - expert licențiat GIA (Gemological Institute of America) 

Gemological Institute of America