Familia de geme pentru sezonul primăvară/vară 2015

 

Familia de geme pentru sezonul primăvară/vară 2015

Bucureşti -  20 mai 2015

culoarea Pantone a anului 2015 - Marsala
Pentru industria modei feminine, culoarea Pantone a anului 2015 - Marsala este un real succes, creatorii de modă integrand-o în colecţiile lor din sezonul de primavară/vară al acestui an, alături de culorile complementare pentru acest sezon.

Am găsit pietrele preţioase şi semipreţioase care corespund cerinţelor de culoare pentru a le denumi Marsala. Am mers însă şi mai departe spre a descoperi pietrele în culori care fac pereche bună cu Marsala.

 

Scuba Blue

Scuba Blue
Una din culorile Pantone pentru acest sezon se numeşte Scuba Blue – care ne oferă senzaţia de evadare pe plajele tropicale ale mărilor albastre. Este o culoare ce oferă confort şi ne duce cu gândul la zile de leneveală pe o plajă pustie. Să ne avântăm în “apele gemelor” pentru a găsi perechea acestei culori: blue topazul. 

Accent Bijuterii - Cercei din argint cu blue topaz - VC5158_5 Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu bleu topaz - VP1196_2
Accent Bijuterii - Brăţară din argint cu blue topaz faţetat - VB3995

***

Lucite Green

Lucite Green
Proaspătă … rece… purificatoare – aşa este descrisă de către oamenii de la Pantone nuanţa Lucite Green. Este un verde puţin pal care calmează şi linişteşte sufletul. Câteva pietre care pot să redea nuanţa ar fi smaraldul, turmalina verde, peridotul. 

Accent Bijuterii - Cercei din argint cu peridot - VC4796_1 Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu smarald citrin şi iolit - VP6628
Accent Bijuterii - Brosa frunza din argint - EP3

***

Classic Blue

Classic Blue
Supranumită “ancora paletei de culori pentru primăvară/ vară 2015”, se spune că nuanţa Classic Blue crează calmitate şi evocă marea. Există un număr de pietre semipreţioase care oglindesc coloritul oceanelor: safirul albastru, iolitul şi cianitul. 

Accent Bijuterii - Inel din argint cu cianit rubin si blue topaz - VI5731_1 Accent Bijuterii - Inel din argint cu granat iolit peridot ametist citrin blue topaz - VI5740
Accent Bijuterii - Bratara din argint cu safir natural - VB3993

***

Tangerine

Tangerine
Pantone spune că nuanţa denumită Tangerine este plină de “spontaneitate”,oferă energie”  şi că este  “prietenoasă”.  Lumea pietrelor naturale semipreţioase are câţiva reprezentaţi de seamă care se mulează pe descriere: hesonitul, cornalina şi citrinul. 

Cercei din argint cu hesonit - VC5015_2 Pandantiv din argint cu pietre semipretioase - VP6453
Bratara din argint cu cornalina - VB4101_7 Bratara din argint cu cornalina - VB3985

Acum că am văzut care este marea familie a culorii Marsala putem să ne inspirăm şi să purtăm bijuterii care să reflecte opţiunile marilor case de modă şi de bijuterii.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro