Culoarea anului 2015 la Accent Bjuterii - Marsala

 

Culoarea anului 2015 la Accent Bjuterii - Marsala

Bucureşti -  05 mai 2015

Accent Bijuterii - Inel pătrat cu turmaline şi bleu topaz - EI5 Marsala, culoarea vinului roşu, robust şi cu accente de pământ, este culoarea anului 2015 conform autorităţii în materie de culoare, Pantone.

În contrast cu “Orhideea radiantă”- culoarea anului 2014 care încurajează creativitatea şi inovaţia prin tonuri fuchsia, mov şi roz, conform specialiştilor de la Pantone, Marsala “ne  îmbogăţeşte mintea, trupul şi sufletul, difuzează încredere şi stabilitate” prin tonuri naturale roşu - maronii.

Tonul stilat şi robust al culorii Marsala place în mod universal tuturor şi serveste drept declaraţie de eleganţă când se foloseşte singură sau ca accent de culoare atunci când este folosită în combinaţii. Acestea sunt lucruri pozitive şi de bun augur inclusiv pentru designul de bijuterii cu pietre preţioase şi semipreţioase cum ar fi granatul, rodocrozitul, hesonitul, rubinul şi turmalina roz care sunt în specificul de culoare şi ton.

Accent Bijuterii - Bratara din argint cu rubin natural - VB3459_2 Accent Bijuterii - Cercei din argint cu granat - VC5153_3
Accent Bijuterii - Inel din argint cu hesonit si granat - VI5728_1 Accent Bijuterii - Inel din argint cu rodocrozit - VI4289


Se observă în acest sezon mişcarea către zona mai relaxată şi mai delicată a spectrului culorilor. Acum se află în centrul atenţiei un mix din surse diferite de tonuri luminoase, pasteluri şi culori neutre naturale ce doresc să ne introducă în atmosfera visării cu ochii deschişi. Ne aflăm în plină mişcare care îşi propune să creeze spaţii neutre, de linişte care să ne deconecteze de la tehnologie şi să ne ofere timpul necesar de a ne opri din mişcarea continuă.

În designul de bijuterii acestea se concretizează în combinarea pietrelor albastre cu granat sau cuarţ verde, cu coral roz sau cornalină.

Accent Bijuterii - Inel din argint cu blue topaz, granat si cornalina - VI5731_3 Accent Bijuterii - Inel din argint cu ametist, citrin, calcedonie bleu si turmalina - VI5721
Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu pietre semipretioase - VP2122_2

Marsala datorită nuanţelor ei lucioase se combină cu uşurinţă şi în mod fericit cu galbenul-auriu, chihlimbarul, verdele, turcoazul sau venilul, cu tonurile vibrante de albastru.

Atunci când Pantone anunţă culoarea anului şi/sau a sezonului, industria modei de îmbrăcăminte (industria de fashion) ia aminte! Tot la fel se întâmplă şi cu moda în bijuterii.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro