Piatra lunii aprilie la Accent Bijuterii

 

Piatra lunii aprilie la Accent Bijuterii

Bucureşti -  22 aprilie 2015

Accent Bijuterii - Broşă din argint cu opal preţios natural - VP6876 Deşi tradiţia ne impune Diamantul ca piatră reprezentativă pentru luna Aprilie, am decis ca luna aceasta să conferim titlul de “piatră preţioasă a lunii aprilie” opalului, gemă care ca si ADN-ul este unică pentru fiecare piatră.

Avem un motiv foarte întemeiat pentru aceasta deoarece, o dată cu sosirea  primăverii sărbătorim 100 de ani de la debutul exploatării minereului de opal în Australia – supranumită Capitala Mondială a Opalului şi din această cauză noi credem că gema plina de strălucire misterioasă, celebră pentru  culorile sale, este piatra perfectă pentru a fi preferata acestui anotimp.

Colecţia de opal de la Accent Bijuterii ne introduce în lumea misterioasă a acestei geme. Priviţi cu atenţie pietrele brăţărilor din argint cu opal sau pietrele cerceilor şi vă puteţi imagina Pământul din Spaţiu cu pete de verde şi turcoaz într-o mare de albastru.

Forma imperfectă a pietrelor se oglindeşte în montura bijuteriilor, cu cercuri şi trepte din argint lucios sau patinat ce se împletesc în jurul lor menţinând contururile unice.

Accent Bijuterii - Brăţară din argint cu opal preţios natural - VB4102 Accent Bijuterii - Cercei din argint cu opal preţios natural - VC5102
Accent Bijuterii - Inel din argint cu opal roz - VI6001 Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu opal preţios natural - VP6944

Bijuteriile din argint cu opal preţios natural, dubletă sau tripletă, sunt o alternativă comodă şi  accesibilă spre deosebire de bijuteriile din aur cu opal preţios, opal negru, opal de foc, variante de multe ori  mai scumpe pe carat decât diamantul.

Unele dintre cele mai feminine modele de pandantive din argint cu opal sunt cele în culori de un albastru lăptos din care răzbat firicele de roşu, verde şi galben.

Pentru că ne dorim să celebrăm frumuseţea unică a opalului, apreciat şi de aborigenii australieni, putem alege pentru acest sezon bijuteriile Accent care combină în mod spectaculos opalele dubletă cu diamante, perle şi blue topaz.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro