Accent Bijuterii - Politica de confidențialitate

 

Echipa Accent Bijuterii respectă intimitatea clienților săi. De aceea avem mare grijă ca toate informațiile furnizate de cumpărătorii noștri să rămână strict confidențiale.

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Comaccent srlConform cerintelor Legii nr.677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SC COMACCENT SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile comunicate, respectiv comerț on-line, datele personale pe care ni le furnizați dumneavoastră, un membru al familiei ori o altă persoană.

Scopul colectării acestor date este procesarea comenzii dumneavoastră de cumpărare a produselor societății noastre urmată de expedierea produselor comandate și de încasarea prețului acestora.

Pentru a putea da curs comenzii dumneavoastră sunteți obligat să ne furnizați datele solicitate și anume: numele, prenumele, adresa de domiciliu, resedinta sau sediu, adresa e-mail, telefonul fix, mobil sau fax precum și datele card-ului dumneavoastră, în cazul în care optați pentru această formă de plată. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea înregistrării, operării și onorării comenzii dumneavoastră.

  Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate firmei de curierat sau de expediere a produselor comandate.

Conform Legii nr.677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, administratorului SC COMACCENT SRL cu sediul in Bucuresti, str. Mendeleev nr. 44, sector 1 (Piața Romană). De asemenea este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. 

 

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Daca considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidenţialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informaţii pe care le colectăm şi modul în care le utilizăm. Dacă aveţi întrebări cu privire la politica noastră de confidenţialitate vă rugăm să ne scrieţi folosind formularul de contact . Comaccent este inregistrată în Registrul de Evidenţă a Prelucrărilor de Date cu Caracter Personal sub numărul 29152.

Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate către Parchet, Politie, Instanțele judecatorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.