Bijuterii Accent, cadoul perfect pentru 8 Martie

 

Bijuterii Accent, cadoul perfect pentru 8 Martie

Bucureşti -  06 martie 2015

Accent Bijuterii - Seturi din argint unicat cu pietre naturale semipreţioase Pe 8 martie se venerează femeia, motiv de răsfăţ şi bucurie pentru toate doamnele şi domnişoarele deoarece se dăruiesc flori şi se fac cadouri.

Ziua femeii şi Ziua mamei se serbează încă de pe vremea grecilor antici. În fiecare primăvară, ei o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Odinioară românii celebrau la 1 martie şi “Matronalia”, sărbătoarea femeilor când bărbaţii ofereau daruri soţiilor. La noi sărbătorirea zilei mamei s-a împământenit pe 8 Martie de Ziua Femeii şi o dată cu terminarea zilelor Babelor.

Este posibil ca multe persoane să nu ştie că 8 martie, "Ziua Internaţională a Femeii" şi câştigarea dreptului la vot pentru femei, a avut ca punct de plecare un protest faţă de condiţiile de muncă şi salariile lor, declanşat de angajatele unei fabrici de textile din New York în 1908 ca urmare a decesului multor muncitoare în urma unui incendiu!

Accent Bijuterii - Brăţări din argint unicat cu pietre naturale semipreţioase Accent Bijuterii - Cercei din argint unicat cu pietre naturale semipreţioase
Accent Bijuterii - Inele din argint unicat cu pietre naturale semipreţioase Accent Bijuterii - Pandantive din argint unicat cu pietre naturale semipreţioase

În ţara noastră, până în 2010, pe 8 Martie nu s-a sărbătorit doar Femeia ci mai ales Mama care mai nou se sărbătoreşte, prin lege, în prima duminică din luna mai, Romania fiind printre puţinele tări din lume care în lipsa unei Zile a mamei, a extins aria de semnificaţii pentru 8 Martie. În majoritatea ţărilor (70 la număr) Ziua mamei se sărbătoreşte în a doua duminică din luna mai când la noi, prin aceeaşi lege s-a stabilit să se sărbătorească Ziua tatălui.
Depinde de fiecare dintre noi cum încercăm să facem din aceste zile din calendar, unele cu totul deosebite pentru mamele noastre şi pentru femeile speciale din viaţa fiecăruia din noi.

Îndiferent de cum am fost crescuţi şi obişnuiţi cu Ziua mamei, un lucru este sigur: bărbaţii să dăruiască flori şi mici cadouri femeilor din viaţa lor – soţiilor, iubitelor, mamelor, fiicelor şi colegelor.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - bijuterii din aur cu diamanteDatorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro