Cadouri cu ametist de Valentine’s Day pentru toate vârstele

 

Cadouri cu ametist de Valentine’s Day pentru toate vârstele

Bucureşti - 05 februarie 2015

Colecția Accent - bijuterii din argint cu ametistAmetistul, una dintre cele mai populare pietre semipreţioase colorate, este cea mai valoroasă din familia cuarţurilor. Din 1912 este considerată piatra lunii februarie de către Societatea Americană de Gemologie (American Gem Society) şi este o gemă reprezentativă pentru cei născuţi în zodia Peştelui, precum şi o piatră preţioasă pentru celebrarea aniversării a şase ani de mariaj pentru cuplurile căsătorite.

Numele pietrei provine de la cuvântul grecesc antic "amethystos" care însemna cel-ce-nu-e-beat, spunându-se că ametistul l-ar putea ajuta, pe cel care îl poartă, să nu bea peste măsură şi, de asemenea îi va dărui un spirit sobru şi serios.

Gema purpurie este inclusă în colecţii regale din întreaga lume, din Egiptul Antic până la bijuteriile Coroanei Britanice. De-a lungul veacurilor, monarhi puternici au folosit ametistul ca simbol al regalitătii şi sobrietăţii. Muzeul Smithsonian (Washington) deţine un ametist care cântăreşte 181 kg!

Ametistul este o piatră tradiţională de ziua Sfântului Valentin, bucurându-se de mult timp de asocierea cu Valentine's Day. Se spune că Sfântul Valentin purta un inel cu ametist sculptat cu imaginea lui Cupidon, zeul Dragostei.

Ametistul este cunoscut pentru puterea de a vindeca inimile la cele mai înalte niveluri spirituale fiind o piatră foarte puternică şi protectoare, mult timp fiind folosită ca ornament sau amuletă. Considerată o piatră a iubirii pure, adevărate şi emoţionale, ametistul este adesea schimbat între doi iubiţi pentru a întări angajamentul şi legătura dintre ei.

Vă invităm să vă alegeţi dintre modelele din colecţia Accent create cu ametist pentru a afla mai multe despre proprietăţile sale minunate.
Ametistul vă poate ajuta să vă îndrăgostiţi, să puteţi dormi mai bine, să fiţi mai atent şi alert la ce se întamplă în jurul dumneavoastră.

Povestea de dragoste a fiecăruia dintre noi transpusă în cadoul potrivit, va răsfăţa şi înduioşa sufletul celor de lângă noi, făcându-i să se simtă speciali şi preţuiţi.
Valentine’s Day poate fi o confirmare sau o continuare a lucrurilor speciale, trăite şi simţite împreună, fie după un timp scurt de la începutul unei poveşti de dragoste, fie după ani de convieţuire cu bune şi cu rele.

 

“Magicul” zilei de Sfântul Valentin

Mult timp s-a crezut că prima pasăre pe care o va vedea o domnişoară în ziua de Valentine’s Day va prevesti ce fel de bărbat va fi cel cu care se va căsători. Nu există nici o dovada că această poveste este corectă, este însă distractivă, ne face să visăm şi să ne imaginăm.

Aşadar, singură?

În dimineaţa de Valentine’s Day, când păşeşti pe uşă afară, deschide larg ochii - eşti pe cale să îţi vezi viitorul sau măcar vei învăţa mai multe de la viaţă dacă eşti dispusă să fii mereu cu ochii, urechile şi inima mereu deschise.  

Porumbel = vei avea un om bun la suflet
Sticlete = vei avea un bărbat plin de succes
Vrăbiuţa = un soţ fericit
Şoim = un bărbat curajos
Bufniţa = un om care va trăi o viaţă scurtă

Dar dacă tânăra aspirantă la căsătorie va vedea pentru prima oară în acea dimineaţă o ciocănitoare, povestea spune  că nu se va căsători niciodată.  Deci, dacă veţi auzi “cioc - cioc” în copacul din apropiere, mai bine priviţi în direcţia opusă ! :)

Unii spun că în viaţă să faci lucrurile potrivite la vârsta potrivită, iar Valentine’s Day poate fi ocazia să îţi arăţi dragostea şi acesta este un lucru potrivit pentru toate vârstele. Poate fi ocazia de a-ţi arăta cinstirea, respectul, iubirea şi spiritul de sacrificiu şi nu trebuie să fie ocazional ci putem încerca să rămână un mod de viaţă.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

(va urma)

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - inel din argint vi5285Datorită experienței de peste 23 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro