Sideful la Accent Bijuterii - "mother of pearl"

 

Sideful la Accent Bijuterii - "mother of pearl"

Bucureşti - 24 iulie 2014

Accent Bijuterii - cercei din argint cu sidef albSideful se mai numeşte şi “mother of pearl” pentru că între cele două jumătăţi de scoică de culoare albă, iridiscentă se naşte perla, această gemă organică a perfecţiunii.

Sideful mother of pearl stârneşte şi trezeşte memoria primordială a originii noastre  în oceanul infinit al iubirii divine. Răscoleşte şi agită gândurile, sentimentele noastre, în fiecare celulă a corpului, iar pe măsură ce ne recăpătăm această memorie vom fi cuprinşi de iubire divină ce  duce la repararea rănilor  adânci create de nevoile neîmplinite. Energia scoicii cântă dragostea maternă şi oferă sentimentul de a fi legănat în braţele iubitoare ale mamei.

Datorită proprietăţilor sale, sideful  este gemă organică semipreţioasă ideală pentru copiii mici. Sufletul unui copil este delicat şi preţios, acesta fiind temelia pe care se va construi restul vieţii sale de adult. În afara nevoii de protecţie fizică şi sufletul copiilor trebuie protejat şi ecranat de energiile negative, astfel încât să i se permită să crească nevătămat.

Sideful alb semnifică credinţă, caritate şi nevinovăţie, îmbunătăţeşte integritatea personală şi ajută la concentrarea atenţiei celorlalti asupra ta. Este  cunoscut ca o "gemă a sincerităţii", aducând adevărul  în diverse situaţii şi loialitatea faţă de o cauză, fiind folosit şi pentru a inhiba comportamentele zgomotoase şi pentru a oferi o reflecţie de sine, astfel încât să se poată observa modul în care apărem altora.

Vindecarea prin cristale şi folclorul spun că sideful este util pentru reglarea hipertensiunii arteriale si ameliorarea ameţelilor, îmbunătăţirea vederii, a cataractei şi vindecarea rănilor. Culoarea albă absoarbe toate razele şi are, prin urmare, un efect odihnitor şi de răcire.

Purtaţi bijuterii cu scoică sidefie albă dacă sunteţi în situaţia de a experimenta un sentiment de abandon, dacă aveţi nevoi emoţionale sau fizice neîmplinite din perioada copilăriei, dacă aveţi dificultăţi în exprimarea sentimentelor de dragoste şi emoţii dezechilibrate. Purtaţi bijuterii din argint, cercei sau pandantive cu sidef alb atunci când vă doriţi să vă simţiţi calmi şi alintaţi de dragostea mamei, când vă doriţi să simtiţi dragostea divină în toate lucrurile ce vă înconjoară sau spre a vă proteja de energiile negative din jurul dumneavoastră.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - brăţară din argint cu sidef albDatorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro