Ochiul de Tigru la Accent Bijuterii - piatra spiritelor visătoare

 

Ochiul de Tigru la Accent Bijuterii - piatra spiritelor visătoare

Bucureşti - 13 mai 2014

Accent Bijuterii - cercei din argint cu ochi de tigruOchi de tigru este o piatră preţioasă iridescentă şi cu un luciu chatoyant, adică acel luciu mătăsos ce se schimbă la fiecare mişcare a pietrei în funcţie de cum este reflectată lumina. Acest efect se datorează structurii fibroase paralele şi subţire din material.

Numele în sine ne duce cu gândul la caracteristicile unui tigru. Este cunoscută puterea de concentrare, determinarea puternică şi răbdarea acestei feline. Un tigru se concentrează pe dorinţele sale şi doreşte să le satisfacă indiferent cât de mare este distanţa până la lucrul dorit. Niciun moment nu renunţă la hotărârea sa şi nu încetează să creadă că îşi poate îndeplini visele imposibile. Un tigru are răbdare şi va aştepta cât este necesar ca oportunitatea să i se ivească.

Pentru a înţelege sensul pietrei de ochi tigru trebuie să privim către proprietăţile fizice ale acestui cristal. Culoarea profund maro reprezintă stabilitate, legătura cu pământul şi cu energiile de pe pământ. Strălucirea uşoară şi nuanţele din benzile aurii ale acestui cristal de cuarţ combinate cu maro mai închis, reprezintă  legatura unică cu energia solară intuitivă şi creativă. Care este rezultatul? Piatra semipretioasa ochi de tigru este o piatră de manifestare fizică şi claritate. Aceasta combină capacitatea de a ne manifesta voinţa în lumea materială cu ajutorul practicalităţii şi percepţiei pământene, cu încrederea în sine şi energia pozitivă de la soare. Claritatea vine de la proprietatea cristalului de a uni percepţia şi conştiinţa într-un tot coerent, raţional.

Această piatră semipreţioasă este potrivită pentru cei care au tendinţa de a visa şi vin cu idei, dar au probleme în clarificarea şi manifestarea intenţiilor. Cu ajutorul ochiului de tigru gândurile împrăştiate sunt reunite, talentele personale şi abilităţile sunt recunoscute, o cale clară este stabilită pentru a acţiona de fapt şi pentru a ne realiza obiectivele. Cei prea visători pot folosi energia metafizică oferită de această piatră pentru o legatură mai stransă cu lumea pământeană şi pentru o înţelegere realistă, dar foarte pozitivă, a lumii materiale. Ochi de tigru ne permite să discernem între dorinţe şi nevoi.

Piatra poate fi plasată peste chakra sacrală pentru legătura cu energia pământului, iar peste chakra celui de-al  treilea ochi, poate spori capacitatea psihică şi creşterea vibraţiilor. Ochiul de tigru a fost în mod tradiţional considerat ca o piatră protectoare, ca si jasperul sau kunzitul, ferindu-l pe purtător de energiile negative, de blesteme sau de boală.

Protejează şi nativii din zodiile: Gemeni, Berbec, Leu şi Săgetător.

Purtând bijuterii cu ochi de tigru atragem norocul asupra noastră. De asemenea este o bijuterie cunoscută în a restabili echilibrul terapeutic. Are capacitatea excelentă de a vindeca persoanele deprimate, persoanele cu stări emotive exagerate, stare de anxietate şi instabilitate, cei care sunt cuprinşi de frică, îngrijoraţi şi cu mintea confuză. Prin prezenţa sa poate atrage curajul şi puterea de a lupta cu orice energie negativă. Purtătorul va putea vedea clar ceea ce este necesar pentru el şi va putea să acţioneze cu încredere şi fără vise iluzorii cu privire la realităţile vieţii. Ochiul de tigru poate, de asemenea pacifica şi aduce armonie în inimă şi suflet, acest lucru aducând un sentiment de bunăstare.

Prin urmare, purtând această piatră semipreţioasă, putem să ne însuşim din caracteristicile tigrului. Aşteptând cu răbdare, se poate ajunge la scopul urmărit la momentul potrivit. Determinarea este însă necesară pentru că vor exista provocări pe drum, dar cu determinare vom reuşi cu siguranţă.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - set din argint cu ochi de tigruDatorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro