Cuarţul verde la Accent Bijuterii – piatră a echilibrului emoţional

 

Cuarțul verde la Accent Bijuterii - piatră a echilibrului emoţional

Bucureşti - 28 aprilie 2014

Accent Bijuterii - cercei din argint cu cuart verdeCuarţul verde, denumit oficial prasiolit, dar cunoscut şi ca vermarine, ametist verde sau citrin lime, este o piatră semipreţioasă aproape transparentă, plină de mister şi care ajută la aducerea în viaţa de fiecare zi a idealurilor spirituale.

Denumirea prasiolit, influenţată de culoarea verde a pietrei, este derivată din cuvintele greceşti "prason" care înseamnă "praz" şi "lithos" care înseamnă piatră (piatră de culoarea prazului).

Se spune că prasiolitul ajută la aducerea în viaţa de fiecare zi a idealurilor spirituale. Deschide şi stabilizează cea de a patra chakra (a inimii), echilibrând emoţiile şi promovând dragostea, compasiunea şi buna înţelegere. Concentrându-te asupra unui prasiolit, îţi va fi mai uşor să dăruieşti iertare altora şi vei putea accepta mai uşor anumite situaţii dificile.

Bun pentru concentrare şi meditaţie, se consideră că deschide chakra coroanei şi cel de al treilea ochi, facilitând comunicarea cu fiinţe inter-dimensionale (spirite ale naturii, zâne, îngeri) şi pune în legătură cu Sinele Superior şi ghizii spirituali.

Alte utilizări ale cuarţului verde: îndepărtează negativismul, aduce compasiunea, aprinde iubirea şi compasiunea în inimile noastre, vindecă prin închiderea decalajului dintre aspectele fizice şi spiritual ale vieţii de zi cu zi, atrage prosperitatea întăreşte emoţiile, mintea şi aduce norocul.

Cuarţul verde este un cristal benefic pentru cei născuţi în zodiile Balanţă, Scorpion, Capricorn şi de foarte bun augur pentru cei ce îşi desfăşoară activitatea profesională în activităţi umanitare sau caritabile, manageri, oameni de afaceri, clarvăzători, astrologi, bio-energeticieni şi alte activităţi spirituale.

Cuarţul verde sau prasiolitul este visul suprem de piatră pentru colecţionarii ce caută o bijuterie în culori atractive, distincte, cu disponibilitate în carate mari, deosebit de clară şi accesibilă.

Aveţi în vedere faptul că, atunci când cumpăraţi bijuterii cu prasiolit (cuarţ verde), pietrele cu tăieturi bine proporţionate îşi păstrează valoarea mai bine în timp şi că aceasta a crescut proporţional în timp la mai multe modele de bijuterii.

Dacă alegeţi un prasiolit (cuarţ verde) în tonuri de culoare mai închisă sau cu o culoare mai ştearsă este într-adevăr o alegere strict personală, dar trebuie ţinut cont de faptul că aceste bijuterii de vis din argint încă nu au atins întregul lor potenţial, dar colectionarii pricepuţi sunt pe cale de a face acest lucru destul de repede pentru că au în această piatră un favorit.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - inel din argint cu cuarţ verdeDatorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro