Cuarţul rutilat la Acent Bijuterii - piatră a tinereţii fără bătrâneţe

 

Cuarțul rutilat la Accent Bijuterii - piatră a tinereţii fără bătrâneţe

Bucureşti - 15 aprilie 2014

Accent Bijuterii - Pandantiv din argint cu cuart cu rutilCuarţul rutilat este un cuarţ cu incluziuni mari de rutil, un material bogat în titan, ce prinde viaţă în cristalul de cuarţ sub forma unor ace aurii sau roşiatice în interiorul său, cu modele unice pentru fiecare bucată de cuarţ rutilat.

Cuarţul rutilat se mai numeşte sagenit, “părul lui Venus” sau, mai romantic, ”păr de înger”, iar denumirea de rutil provine din latinescul ”rutilus” ce înseamnă roşu, cu referire la culoarea ce se observă la unele pietre atunci când sunt expuse în lumină foarte puternică.

Cuarţul mai poate conţine adesea şi frumoase incluziuni de hematit, turmalină, apă, sare de bucătărie, metan, calcit sau fisuri interne care pot fi folosite la crearea modelului şi la tăierea pietrei, astfel încât se poate obţine un design unic şi spectaculos ce pune în valoare potenţialul pietrei şi creează efecte optice deosebite, uneori incluziunile fiind foarte evidente şi reflectăndu-se în numele pietrei: cuarţ turmalinat şi cuarţ rutilat.

Se spune că vindecă problemele apărute în vieţile anterioare, extirpând răul din trecut şi revelând vechile evenimente care afectează prezentul, cauzele şi consecinţele acestora, conectându-se la lecţiile sufletului şi la schema vieţii prezente. Deşi cuarţul rutilat deschide şi echilibrează toate chakrele, influenţează în mod deosebit chakra a treia (plexul solar), a patra (inima) şi, în special, a şaptea (coroana). Are energia necesară de a potenţa orice energie pozitivă ce intră în contact cu aura, cuarţul rutilat ajutând la dezvoltarea clarviziunii, precum şi capacităţii de a "a gândi la scară mare" şi de a ignora limitele, constrângerile sau anumite circumstanţe.

În plan psihologic, ajunge la esenţa problemelor şi facilitează tranziţiile. În plan emoţional, atenuează stările negative, acţionând ca un antidepresiv şi atenuând frica, fobiile şi anxietatea.

Se spune că marele atribut al cuarţului rutilat este de a încetini procesul de îmbătrânire, fiind folosit pentru a stimula funcţiile creierului, pentru a curăţa arterele şi de a stimula sistemul imunitar.

Prin urmare haideţi să ne dorim să rămânem mereu tinere şi frumoase purtând bijuterii din argint cu pietre de cuarţ rutilat sau turmalinat, cercei din argint cu piatra de cuarţ cu rutil, brăţări sau pandantive din argint, toate minunate şi accesibile special pentru dumneavoastră!

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - inel din argint cu cuarţ rutilatDatorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro