Cuarțul roz la Accent Bijuterii - piatra iubirii necondiţionate

 

Cuarțul roz la Accent Bijuterii - piatra iubirii necondiţionate

Bucureşti - 07 aprilie 2014

Accent Bijuterii - Brăţară din argint cu cuart rozCuarţul roz numit şi cuarţ hialin de la grecescul hyalos care înseamnă "din sticlă", a fost menţionat şi cu denumirea de piatră de cuarţ de Boemia sau rubin de Silezia.
Cuartul roz este o varietate de cuarţ care, datorită prezenţei ionilor de fosfor, capătă o nuanţă diafană de roz. Culoarea roz din cuarţ este pală şi delicată, având un aspect catifelat. Cuarţul roz transparent este foarte rar.

Cuarţul roz a fost foarte apreciat pentru puterile sale de înfrumuseţare încă din antichitate, măşti faciale de cuarţ roz fiind recuperate din morminte egiptene. Egiptenii şi romanii îi atribuiau puteri de purificare a tenului şi prevenirea ridurilor. Cuarţul roz este o piatră onorată de culturile tibetană şi orientală şi continuă să fie una dintre pietrele foarte importante pentru sculptură din China.

Graţiosul cuarţ roz, cu esenţa lui delicată, este o piatră a inimii, un cristal al iubirii necondiţionate. El poartă o energie feminină dulce, de compasiune şi pace, sensibilitate şi vindecare, hrană a sufletului şi alinare. Acesta se adresează direct chakrei inimii, vindecă răni emoţionale, temeri şi resentimente şi aduce energie iubitoare de divin pe parcursul întregii aure. Redeşteaptă inima la propria sa dragoste înnăscută, oferă un profund sentiment de împlinire personală şi mulţumire, care permite capacitatea de a da cu adevărat şi de a primi dragoste de la alţii.

Cuarţul roz inspiră în dragostea pentru frumos, pentru artă, muzică şi scris.

Considerată o piatră a iubirii pure, cuarţul roz se spune că aduce dragoste, prietenie şi fericire, echilibru la nivel emoţional, reduce stresul, depresia şi furia. Ajută la exprimarea emoţiilor, măreşte capacitatea de comunicare. Este recomandată şi celor care au nevoie de o mai bună disciplină, celor care nu au curajul de a-şi asuma responsabilităţi.

Bijuteriile din argint cu piatră de cuarţ roz sunt accesibile la preţ, cerceii din argint cu pietre de cuarţ roz, inelele sau pandantivele cu piatra roz catifelată pot fi cadouri minunate pentru cei născuţi în lunile ianuarie, mai şi sunt recomandate zodiilor Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Balanţă.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - inel din argint cu cuarţ rozDatorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro