Cuarțul de stâncă la Accent Bijuterii - piatra expresiei perfecte a lumii

 

Cuarțul de stâncă la Accent Bijuterii - piatra expresiei perfecte a lumii

Bucureşti - 01 aprilie 2014

Accent Bijuterii - inel din argint cu cuart de stanca

Sir Isaac Newton a descoperit spectrul culorilor reflectând lumina soarelui printr-un cristal de cuarţ transparent (cuarţ de stâncă), considerat piatra expresiei perfecte a lumii şi folosit atât ca piatră semipreţioasă în decorarea bijuteriilor deoarece imită cu succes diamantul, cât şi ca unealtă importantă  în vindecarea tradiţională.

Cristalul de cuarţ este expresia sublimă a acţiunii Creatorului asupra lumii. Este o fereastră de lumină cu mii de faţete deschisă spre a ne arăta mulţimea de manifestări ale vieţii create din praful cosmic într-un Univers în continuă expansiune.

Cuarţul este un element omniprezent şi se regăseşte în aproape toate rocile cunoscute, iar cuarţul de stâncă este varianta transparentă a acestui mineral.
Cuarţul transparent, numit şi ”gheaţa zeilor”, a fost folosit  în ritualuri magice, şamanice sau pentru a aduce alinare celor suferinzi. De la începutul timpurilor magicienii şi cei pasionaţi de ocultism au folosit globuri de cristal pentru tot felul de forme de divinizări. Tot din cristal de stâncă sunt confecţionate globurile magice folosite de vrăjitoare pentru a ghici viitorul. Această piatră poate recepta energiile subtile, oferind indicii despre trecut, prezent şi viitor.

Japonezii îl consideră un simbol al purităţii, al infinităţii spaţiului, al răbdării şi perseverenţei. Pietrele micuţe sunt considerate "respiraţia pietrificată a şarpelui sacru”, cele mai mari şi mai strălucitoare fiind numite saliva Dragonului Violet”. Asocierea cu Dragonul, simbol emblematic al culturii orientale, arată respectul arătat acestei pietre.

Cuarţul concentrează energiile pozitive şi protejează împotriva degradării. Din acest motiv, cristalul de stâncă era folosit în confecţionarea amuletelor, iar unii regi egipteni au fost îngropaţi în sarcofage sculptate din această piatră, pentru a ajuta la mai buna conservare a mumiilor.

Pentru că are abilitatea de a-şi vibra energia pe frecvenţele tuturor culorilor spectrului, cristalul de cuarţ transparent are puterea nu doar să armonizeze toate chakrele, dar ne poate învăţa cum să armonizăm simultam cele şapte chackre menţinând un aliniament perfect al acestora şi cu lumina. 
Cuarţul lucrează în special cu şi pentru chakra coroanei (Sahasrara). Orice piatră recomandată pentru chakra coroanei poate fi folosită în timpul meditaţiei cu piatra de cuarţ aşa cum este larimarul şi moldavitul.

Cuarţul este un cristal tămăduitor universal şi poate fi folosit la orice suferinţă fizică.
Din punct de vedere al sănătăţii fizice, cuarţul transparent, ca şi generator de energie şi păstrător al timpului, aduce lumină albă în corp ajutând astfel la o diagnosticare corectă şi rapidă. Se spune că este de ajutor în hemoragii, emfizem pulmonar şi vedere.

Cuarţul este un cristal benefic pentru zodiile lunilor martie, aprilie şi noiembrie: Berbec, Taur şi Săgetător. Se oferă în dar la aniversarea a 15 ani de viaţă sau de căsătorie..

În concluzie, cuarţul are puterea de a genera sentimente puternice în jur. Vă poate ajuta să rezolvaţi probleme din trecut, atât din această existenţă, cât şi din cele trecute. Are puterea de a vă îmbunătăţi viaţa, dar vă trebuie dorinţă şi răbdare.
Bijuteriile din argint cu piatră de cuarţ, inele din argint, pandantive sau cercei cu cuarţ transparent pot fi folosite de vindecători, dar sunt foarte bune şi pentru autovindecare.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - brăţară din argint cu cuarţ de stâncăDatorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro