Agatul dentritic la Accent Bijuterii - piatră simbol a creşterii şi a schimbării

 

Agatul dentritic la Accent Bijuterii - piatră simbol a creşterii şi a schimbării

Bucureşti - 28 martie 2014

Accent Bijuterii - set din argint cu agat dentritic

Agatul dentritic este un calcedoniu cu incluziuni ce arată ca nişte ferigi, uneori ca nişte copaci sau crengi numite dendrite. Dendritele sunt formaţiuni de fier sau oxid de mangan ce se cristalizează în structura pietrei. La nivel metafizic acestea simbolizează creşterea şi schimbarea.

Piatra este considerată agat chiar dacă nu are aparenţa clasică a agatului, aceea cu dungi sau benzi de culori suprapuse.

Faimosul bijutier rus Carl Faberge folosea în mod frecvent această varietate de agat în combinaţii cu diamante sau diverse pietre preţioase şi semipreţioase. Agatul dentritic este în Rusia simbol de viaţă lungă, sănătate de fier şi prosperitate.

Agatul dendritric este o piatră a plenitudinii care aduce abundenţă şi împlinire în toate domeniile vieţii, inclusiv în afaceri. Agatul dendritric generează o ambianţă calmă, atât interioară, cât şi exterioară, făcându-vă să vă bucuraţi de fiecare moment.

Indiferent de modul de utilizare, agatul dendritric acţionează lent şi are nevoie de timp pentru a deveni eficient.
În plan psihologic, agatul dendritric îţi dă puterea să nu-ţi pierzi firea în momente de dispute sau confuzie, conferind stabilitate. Vă face perseverenţi şi vă dă abilitatea de a privi dificultăţile ca pe o provocare.

Rezonează cu tot ce se ramifică în corpul uman. Are un efect benefic pentru  sistemul nervos, nevralgii şi afecţiunile oaselor. Agatul dendritric ameliorează degenerescenţa capilară şi stimulează aparatul circulator. Aşezat pe un punct dureros, are efect antalgic.

În plan spiritual, agatul dendritric vă îndeamnă să nu vă uitaţi niciodată rădăcinile. Agatul dendritric deschide şi aliniază chakrele, permiţându-le să integreze conştiinţa superioară.

Agatul dentritic stabilizează aura eliminând şi transformând energiile negative.
Varietăţile de agat dentritic gri acţionează la nivelul chakrei rădăcinii (Muladhara), localizată la baza coloanei vertebrale.
Agatul dentritic alb se identifică cu chakra creştetului (Sahasrara) situată exact în creştetul capului. Reprezintă legătura cu spiritualitatea, cu e-ul tău superior şi cu divinitatea, controlează modul în care gândim şi cum răspundem stimulilor mediului în care ne desfăşurăm activitatea.

Purtaţi bijuterii cu agat dentritic şi la locul de muncă, se spune că are proprietatea de a împrospăta aerul în spaţii închise sau ventilate artificial. Este o piatră ce stabilizează energiile persoanelor care lucrează în mediul administrativ, secretariat, ce oferă protecţie la drum lucrătorilor poştali şi celor ai căilor aeriene.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - inel din argint cu agat dentriticDatorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro