Abalonele la Accent Bijuterii - comoara mărilor

 

Abalonele la Accent Bijuterii - comoara mărilor

Bucureşti - 20 februarie 2014

Accent Bijuterii - pandantiv din argint cu abalone

Aţi ratat Valentine’s Day şi vreţi să vă revanşaţi de Dragobete?
Adevărată comoară a mărilor, scoica abalone aduce o frumuseţe mistică bijuteriilor. Abalone a fost râvnit de secole pentru luciul iridescent şi modelele foarte decorative, naturale.

Preţuită pe toate continentele, scoica abalone dă viaţă unei palete largi de sclipiri în culorile mărilor, inclusiv albastru, verde, purpuriu şi galben. Nu există două scoici identice de aceea fiecare bijuterie este unică şi niciodată nu poate fi copiată.

Se crede că abalone ne dă un plus de creativitate şi stimulează dezvoltarea psihică şi intuiţia, ne întăreşte sufletul prind îndepărtarea fricii, durerea si energiile negative.

Scoica este un simbol al prosperităţii, al abundentei, al puterii şi fertilităţii. Se spune că atrage norocul şi induce o atitudine veselă şi jovială.
Protejează purtătorul pe timpul călătoriilor, mai ales pe mare şi peste mare.
Fiind un dar al mării, preia calitatile apei: relaxare, fluiditate, adaptabilitate, sensibilitate, puritate, pace, linişte, pe care le transmite şi purtătorului.
Dacă ţineţi în mână o bijuterie din argint cu abalone veţi simţi frumuseţe, blândeţe, confort, linişte, desfătare, mângâiere, nisip, apă.

Elegante şi uşor de asortat, bijuteriile din argint cu abalone sunt un accesoriu perfect pentru o ţinută de zi.
Trebuie să evităm lovirea, zgârierea, contactul bijuteriilor cu abalone cu alcool, parfum, acetonă, detergent şi suprafeţe abrazive.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - set din argint cu abaloneDatorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro