Piatra lunii la Accent Bijuterii - piatra a iubirii si sperantei

 

Piatra lunii la Accent Bijuterii - piatră a iubirii şi speranţei

Bucureşti - 10 februarie 2014

Accent Bijuterii - set din argint cu piatra lunii

Prima impresie pe care ti-o oferă piatra lunii este de magie, de mistic sau ocult, de cer de noapte de iarnă cu lună plină. Imaginaţi-vă lumina albăstruie a Lunii prin noaptea ceţoasă şi veţi înţelege denumirea de ”Piatră a Lunii”.
Piatra poate fi incoloră, albicioasă, galbenă, gri-alb, verde, roz şi maro sau alb-argintie, dar cea alb-lăptos cu o strălucire uşoară de albastru este cel mai uşor de recunoscut.

Romanii antici credeau că bijuteriile cu piatra lunii au fost făcute chiar din lumina lunii capturată şi că ar putea putea trezi sentimente de tandreţe faţă de persoanele de sex opus. Credeau de asemenea că are puterea să facă oamenii să se îndrăgostească.
Alte credinţe spun că strălucirea bijuteriilor din argint cu piatra lunii ar putea deschide inima oricărui bărbat sau femei şi ar crea armonie în relaţiile de dragoste. Aceste calităţi fac din piatra lunii o piatră a iubirii şi chiar ajută purtătorul bijuteriei în împlinirea poveştilor de dragoste şi de romantism. 

Iubită de-a lungul veacurilor pentru luciul feeric ce pare să strălucească din adâncuri, piatra lunii are puterea de a captiva cu aparenţa ei irezistibilă.

Este o piatră a tuturor zeiţelor, numele grecesc al pietrei este ”selenite”, cu referire la zeiţa Lunii din mitologia greacă, Selena. Legenda spune că se atârnau amulete cu piatra lunii în pomii fructiferi pentru o recoltă bogată şi fiecare popor aducea ofrande zeiţei lor, grecii Selenei, egiptenii lui Isis iar romanii Dianei.

Este cunoscut faptul că piatra lunii ne dăruie vise bune pe timp de noapte şi ne aduce noroc în timpul zilei.
Puterea bijuteriilor din argint cu piatra lunii se află în modul cum sensibilizează, precum şi în capacitatea de a proteja şi de a reconcilia cuplurile de îndrăgostiţi. Piatra lunii ne aduce noroc, creştere a încrederii în sine şi putere.

Ca şi astrul lunar, piatra lunii se referă la ciclicitate, acesta fiind motivul pentru care mulţi oameni poartă bijuterii cu piatra lunii pentru renaştere şi noi începuturi. Energia blândă a acestora a fost, de asemenea, folosită pentru a calma stresul.

Este o piatră a lunii februarie, un cadou perfect sau un răsfăţ personal pentru cei născuţi în zodia Vărsător sau Peşti. Apără şi nativii din Rac, Balanţă, Scorpion.

Accent Bijuterii la Valentine's Day FairDeţinerea unei bijuterii din argint cu piatra lunii este ca şi cum ai avea o bucată dintr-o comoară plină de frumuseţe mistică. Nu e de mirare atunci că bijuteriile din argint cu piatra lunii sunt dintre cele mai apreciate. Şi având în vedere că se apropie Valentine's Day şi Dragobetele, nimic nu spune mai bine "te iubesc" decât un cadou special pentru iubita ta sau iubitul tău, în genul unei bijuterii din argint cu o inimioară, un inel sau o brăţară anume!

Săptămâna aceasta, până vineri 14 februarie 2014 ne găsiţi şi la Galeria Dalles (Bd. Balcescu nr.18 sector 1 – Bucureşti) la "Valentine’s Day Fair", adresat tuturor îndrăgostiţilor care vor să-şi exprime cele mai frumoase gânduri şi emoţii faţă de persoana aceea unică şi specială din viaţa lor (intrarea este gratuită – program zilnic: orele 10-20).
De 23 de ani încercăm să facem din bijuteria de argint, un vis, o artă, o pasiune... şi nu ne oprim aici!

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Accent Bijuterii - bratara din argint cu piatra luniiDatorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro