Accent Bijuterii - Marimi inele

 

Dacă nu vă cunoașteți măsura exactă a inelului, urmați pașii de mai jos: 

Comaccent srl Pasul 1: Luați o bucată de panglică (sau ață), lungă de minim 8-10 cm, un pix și o riglă în mm/cm.  

Pasul 2: Rulați panglica în jurul bazei degetului pe care veți dori să purtați inelul. Trebuie să lăsați un mic spațiu, joc, care să permită panglicii să treacă în forma rulată peste încheietura cea mai groasă a degetului.  

Pasul 3: Marcați cu pixul punctul de pe panglică unde se suprapune unul din capetele panglicii și locul unde se închide cercul format în jurul degetului.  

Pasul 4: Înlăturați panglica de pe deget și întindeți-o perfect pe linie, de la capăt până la punctul marcat cu pixul și notați măsura în milimetri sau centimetri (1 cm = 10 mm). Ajustați măsurătoarea la numere întregi, fără zecimale.  

Pasul 5: Comparați cifra în mm din măsurătoarea făcută la pasul 4 cu cifrele din tabelul de mai jos.

Comaccent srl    

Sfaturi utile:

Comaccent srl1. Este recomandat să faceți măsurătoarea la finalul unei zile, cînd degetele sunt de obicei usor umflate, datorită efortului de peste zi. Astfel, măsurând dimineața, riscați ca odată comandat inelul, ulterior să vă strîngă pe degetul preferat, sau chiar să nu vă vină deloc când degetele vor fi din nou umflate.

2. Dacă măsura rezultată pică între două măsuri etalon din tabel, alegeți măsura cea mai mare. E mai sigur! O măsura mai mare se poate, eventual, micșora, pe când una mai mică nu.

3. Variațiile de temperatură pot modifica măsura. Frigul produce subțierea degetelor, iar căldura produce umflarea acestora.

Pentru a tipări click aici .

Dacă nu vă descurcati, vă rugăm să ne sunați la 021- 317.41.11 sau dacă puteți, să ne vizitați la magazinul nostru: (Piața Romană) Str. Mendeleev nr.44 sect.1