Cianitul la Accent Bijuterii - piatra armoniei

 

Cianitul la Accent Bijuterii - piatra armoniei

Bucureşti - 03 februarie 2014

Accent Bijuterii - set din argint cu cianit

De un albastru deosebit de elegant, cianitul (kyanite) rivalizează cu safirul, fiind denumit  safirul săracilor. Unele pietre pot avea irizatii verzui. Numele provine din limba greacă (kynos) şi se referă la culoarea lui predominant albastru închis. Cristal al oratorilor şi al actorilor, cianitul se spune că este excelent pentru armonie şi meditaţie.

În antichitate se credea că un cristal alungit de cianit, suspendat de un fir de păr uman, putea urmări câmpul magnetic al Pământului, reacţionând ca un ac de busolă. Astfel, în acele vremuri, călătorii care intrau în teritorii necunoscute purtau împreună cu ei un cristal de cianit pentru a se putea orienta. 

Cianitul este un cristal care nu acumulează energii negative, prin urmare nu trebuie curăţat sau descărcat de acestea. Poate fi ţinut mai multe ore într-un grup de cristale de cuarţ transparent pentru energizare.

Efectele acestei geme asupra sănătăţii sunt importante: benefic pentru sistemul circulator, întăreşte, purifică şi vitalizează organismul şi ajută la recuperarea după traume şi alte boli. Antalgic natural, diminuează presiunea sanguină şi vindecă infecţiile. Elimină surplusul de greutate, susţine cerebelul şi reacţiile motrice ale corpului. Echilibrează energiile yin şi yang.

Cianitul este  o piatră naturală semipretioasa foarte frumoasă ce poate fi cu uşurinţă purtată ca un pandantiv din argint cu cianit sau ca cercei din argint cu cianit. Trebuie avut mare grijă la lovituri şi şocuri puternice la inelele din argint cu cianit şi brăţările din argint cu cianit, deoarece piatra este mai puţin dură.
Atractive, molipsitoare, dramatice bijuteriile din argint cu cianit vor fi tuşa perfectă a ţinutei dumneavoastră şi vor aduce culoare întregii zile.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro