Agatul la Accent Bijuterii – piatră a protecţiei

 

Agatul la Accent Bijuterii - piatră a protecţiei

Bucureşti - 14 ianuarie 2014

Accent Bijuterii - brăţară din argint cu agatBotezată pentru prima dată de Theophrastus, filozof şi naturalist grec, care a descoperit-o pe malurile râului Achates, pe teritoriul Siciliei de azi, agatul face parte din familia calcedoniilor şi este una din cele mai vechi pietre semipreţioase mentionată încă din antichitate.
Se spune că este piatra absolută în ceea ce priveşte protecţia faţă de toate relele, această piatră atrăgând puterea şi ferind inclusiv fetele care trebuie să-şi viseze ursitul, de visele rele ale nopţii, de stress şi scurgerile de energie.
 

Legenda agatului spune că este o bucată din unghia Afroditei, zeiţa frumuseţii şi a iubirii, unghie ce a fost tăiată de fiul său Eros, în timp ce aceasta dormea adânc sub un chiparos. Bucuros că avea în mână o bucată din unghia mamei sale, în timp ce zbura spre cer i-a scăpat unghia pe un munte şi acesta s-a transformat în agat.

Nobleţea agatelor nu este dată numai de culoarea lor de o sobrietate strălucitoare, ci şi de rolul important pe care îl pot juca în viaţa noastră.
Sentimentele negative ca anxietatea, stresul, suferinţa, sentimentul de singurătate, efectele dureroase ale eşecului sau pierderii, toate se transformă în energii pozitive sub efectul protector al agatelor.

Spiritual aduce abundenţă şi împlinire pe toate planurile vieţii. Emotional încurajează concentrarea în zilele când ne simţim mai confuzi sau mai puşi pe ceartă.

Chinezii apreciază foarte mult aceasta piatră semipretioasă deoarece are darul de a echilibra energiile yin-yang.
Din cele mai vechi timpuri, principala calitate a agatului a fost considerată a fi capacitatea de a aduce la suprafaţă talentul şi abilitaţile interioare pe care cei mai mulţi oameni le au chiar fără să ştie, ajutând se spune şi la ameliorarea problemelor sentimentale.
Această piatră protejează nativii din zodiile: Taur, Berbec, Leu, Fecioară.

Agatul, deşi nu este decât o simplă varietate de cuarţ, îşi compensează originile modeste cu unele dintre cele mai frumoase modele şi culori ce se întâlnesc în lumea mineralelor, cu variante în toate culorile curcubeului, de la negru şi gri la maro, roz, bleu sau galben.
Cu un aspect unic şi greu de egalat (textură în multiple straturi suprapuse), atunci cand bijutierii le-au redescoperit, le-au folosit pentru orice fel de podoabe - cercei, pandantive, inele sau brăţări din argint.

Doriţi-vă agatul în colecţia dumneavoastră de bijuterii, vizitaţi-ne şi veti fi întâmpinaţi de un număr mare de bijuterii elegante din argint cu agat natural, în culori ce vă vor face imaginaţia să meargă pe tărâmuri în culorile toamnei sau, dimpotrivă în ţări cu cerul plumburiu. Pentru ocazii speciale sau un look office, agatul va fi, fără îndoială, piesa centrală ţinutei!

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro