Accent Bijuterii la Târgul de Cadouri de Crăciun (Romexpo)

 

Accent Bijuterii la Târgul de Cadouri de Crăciun (Romexpo)

Bucureşti 05 - 08 decembrie 2013

Accent Bijuterii - bijuterii din argint cu pietre semipreţioase

Vă aşteptăm să ne vizitaţi în perioada 5 - 8 decembrie şi la Târgul de Cadouri de Crăciun şi respectiv Târgul de Obiecte de Artă şi Antichităţi - Antique Market, evenimente adresate întregii familii, ce vor avea loc în pavilioanele C1 şi C2 ale Centrului Expozitional ROMEXPO (intrarea este gratuită - program: 05-07 decembrie: 10-19; 08 decembrie: 10-18).

Cu această ocazie, toate bijuteriile, inclusiv cele din magazinul nostru online (www.accentbijuterii.ro) sau în magazinul din str. Mendeleev nr.44 (Piaţa Romana), sector 1, vor avea o reducere de 15% începând de miercuri ora 24 şi până duminică ora 23.59 (duminica aceasta ne găsiţi doar la Romexpo şi la magazinul online). Daca sunteţi în căutarea unui cadou pentru părinţi, rude, prieteni, colegi sau şefi, vă aşteptăm pentru a cumpăra bijuterii din argint originale, unicat sau de serie limitată, numai cu pietre semipreţioase naturale!

Iar de Moş Nicolae, indiferent de zodie, astrele recomandă să cumpăraţi iubitei sau iubitului, inclusiv bijuterii din argint cu pietre semipreţioase naturale!

Organizator: Romexpo

 

Expozant: Accent Bijuterii

www.accentbijuterii.ro

021 317 41 11

* * *

Accent Bijuterii - Târgul de Cadouri de Crăciun de la Romexpo Accent Bijuterii - Târgul de Cadouri de Crăciun de la Romexpo Accent Bijuterii - Târgul de Cadouri de Crăciun de la Romexpo Comaccent srl - Antique Market Comaccent srl - Antique Market