Pietrele semipreţioase la Accent Bijuterii - fascinaţia lumii

 

Pietrele semipreţioase la Accent Bijuterii - fascinaţia lumii

Bucureşti - 04 decembrie 2013

Accent Bijuterii - bijuterii din argint cu pietre semipreţioasePietrele au şi ele destinele lor. Din timpuri străvechi oamenii s-au bucurat de frumuseţea pietrelor. Au găsit pietre viu colorate pe malurile apelor curgătoare, pe plajele mărilor, printre stâncile munţilor, sclipitoare, viu colorate sau transparente ca gheaţa. La început erau vrăjiţi doar de frumusetea lor, apoi le-au ales pe cele mai atrăgătoare şi au făcut din ele amulete, talismane să îi apere de rele şi, bineînteles, podoabe.

S-au scurs apoi mii de ani până când oamenii au înţeles că pietrele cu adevărat deosebite sunt rare şi le-au atribuit valoare. Abia după ce au învăţat arta turnării metalelor s-au născut şi bijuteriile.

Pietrele semipreţioase şi preţioase, argintul şi aurul, bijuteriilie, dorinţele pe care le-au deşteptat şi sângele vărsat pentru a le poseda s-au împlântat adânc în memoria popoarelor dăinuind până în zilele noastre prin poezie, prin proză, evocate în scrieri anume dedicate sau amintite doar în altele. Goethe le-a iubit, le-a admirat şi le-a studiat, Oscar Wilde, Baudelaire, dar şi Alexandru Macedonski, Alexandru Odobescu, Ion Barbu, au fost vrăjiţi de puterea magică a sclipirilor luxuriante. Din basmele populare, din vechi scrieri româneşti se desprind nume de domniţe şi de prinţi cu nume nestemate: Smaranda, Bălaşa, Zamfir şi Zamfira.

Veţi putea trăi la Accent Bijuterii exaltarea dată de fascinaţia pietrelor semipreţioase, cu adevărat naturale. Cumpără-ţi o bijuterie din argint cu piatră semipreţioasă şi vei regăsi în tine clipă de clipă istoria ei şi plăcerea de a o face cunoscută tuturor, de a o purta.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

 

www.accentbijuterii.ro