Primul Black Friday la Accent Bijuterii

 

Primul Black Friday la Accent Bijuterii

Bucureşti - 28 noiembrie 2013

Accent Bijuterii - Brăţară din argint cu lapis lazuliPrimul Black Friday şi Sfantul Andrei în magazinul de bijuterii www.accentbijuterii.ro în perioada 29.11 - 01.12.2013!

Toate bijuteriile din magazinul nostru online, inclusiv în magazinul din str. Mendeleev nr.44 (Piaţa Romana), sector 1, vor avea reduceri de 20% începând de joi ora 24 şi până duminică ora 23.59 (duminica este "deschis" doar magazinul online).

Vă aşteptăm în magazinele noastre pentru a cumpara bijuterii din argint originale, unicat sau de serie limitată, numai cu pietre semipreţioase naturale!

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

 

www.accentbijuterii.ro