Lapis Lazuli la Accent Bijuterii - un simbol al regalităţii

 

Lapis Lazuli la Accent Bijuterii - un simbol al regalitatii

Bucureşti - 25 noiembrie 2013

Accent Bijuterii - bijuterii din argint cu lapis lazuliPiatră a prieteniei şi a adevărului, cu puternic rol protector împotriva atacurilor la nivel psihic, se spune că celebra nuanţă de la Mănăstirea Voroneţ a fost obţinută pe baza acestei roci, este piatra naţională a statului Chile, iar unele culturi străvechi preţuiau Lapis Lazuli mai mult decât aurul.

Numele pietrei se pierde în negura timpului, vine din Persia Antică, de la cuvântul persan “Lazur” care înseamnă “piatră albastră”.

Se spune că este una dintre cele mai vechi pietre de pe pământ. Lapis Lazuli este popular de mii de ani, încă din timpul faraonilor egipteni, acum 3000 de ani ÎC. Egiptenii şi Babilonienii apreciau foarte mult Lapis Lazuli iar unele culturi străvechi preţuiau Lapis Lazuli mai mult decât aurul. Era considerată piatră sacră, ce însoţea adeseori mumiile în mormânt, pentru a le ghida după moarte.

Se spune că celebra nuanţă de la Mănăstirea Voroneţ a fost obţinută pe baza acestei roci şi este piatra naţională a statului Chile.

Guvernat de Jupiter şi Uranus, cristalul albastru ne introduce într-o lume deasupra preocuparilor primare ale individului. Deschide accesul spre alte dimensiuni ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane.

Are puternic rol protector, poate fi purtat împotriva atacurilor la nivel psihic. Lapis Lazuli reduce stresul rapid şi aduce liniştea, armonia şi înţelegerea de sine. Încurajează autocunoaşterea, exprimarea sinelui şi deschiderea celui de al treilea ochi, prin care lumea va fi înţeleasă altfel.

Unele persoane pot simţi ameţeli sau stare de apăsare atunci când poartă Lapis Lazuli, dar majorităţii conferă o stare de bine general, fortifică şi vitalizează organismul. Este benefic pentru: ficat, probleme ale pielii, digestie, sistemul nervos, sistemul urinar, auz, somn, ochi, coarde vocale, tiroidă, esofag, timus, măduva oaselor, muşchi, benefic în caz de dureri, inflamaţii, febră, depresie, epilesie, melancolie, nevralgie, spasm, anxietate, probleme de circulatie, tuberculoză, ameţeală, hemoroizi, tuse, arsuri, autism. Este foarte important de menţionat că nu trebuie purtat de diabetici!

Lapis Lazuli este binefăcătorul celor născuţi în luna Decembrie, asociată cu zodia Săgetătorului. Este piatra prieteniei şi a adevărului şi poate fi purtată pentru a promova onestitatea şi uşurinţa în comunicare. Fă-i cadou Săgetatorului o bijuterie cu lapis lazuli, cu turcoaz, cu topaz, acvamarin sau sodalit! Se va simţi bine şi va dori să încerce experienţa din nou.

Bijuteriile din argint cu Lapis sunt deosebite, te vor ajuta sa îţi echilibrezi personalitatea, să îţi armonizezi aspectele masculine - feminine ale eu-lui tău şi te vor relaxa! Este important să îţi aminteşti să porţi piatra pentru a beneficia de energia ei unică!

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

 

www.comaccent.ro