Malahitul la Accent Bijuterii - piatra succesului în afaceri

 

Malahitul la Accent Bijuterii - piatra succesului în afaceri

Bucureşti - 18 noiembrie 2013

Accent Bijuterii - Brosa dantelata cu malahit naturalMalahitul (malachitul), cunoscut ca o piatră a succesului în afaceri şi care ţine departe partenerii de afaceri cu intenţii negative, este un mineral tipic de cupru în diverse nuanţe de verde şi, datorită modului de sedimentare, se prezintă în straturi fine paralele sau pete concentrice. Îşi trage numele din latinescul molochitis care provine la rândul său din grecescul malache adică malva, o plantă de un verde asemănător malahitului şi protejează nativii din Taur, Berbec, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Gemeni, Peşti.

Utilizarea principală a malahitului este ca piatră semipreţioasă în diferite creaţii artistice. În Moscova, în palatul Kremlin sunt coloane întregi (stâlpi de susţinere) din malahit, cu provinienţă din Ural.

În neolitic, malahitul şi obiectele de cupru erau extrem de preţuite – articole de lux care atestau statutul social al purtătorului. În cimitirele neolitice, mărgelele de malahit şi cerceii de cupru sunt descoperite adesea împreună cu alte articole „de lux“ cum sunt mărgelele de Spondylus.

În Antichitate, în Egipt, Grecia şi Imperiul Roman, din malahit erau confecţionate camee şi amulete, fiind folosit şi ca talisman pentru copii, iar în Evul Mediu era purtat ca protecţie împotriva magiei negre şi vrăjitoriei. Se spune că această piatră asigură protecţia în timpul sarcinii pentru femeile gravide şi îi protejează pe copii de farmece şi de vrăji, alină durerile şi suferinţele, aduce echilibru şi buna dispozitie, măreşte concentrarea, intuiţia şi spiritul practic.

Este foarte important ca piatra să vină în contact direct cu pielea, fie pe deget, dacă este montată pe un inel, fie pe piept, dacă este vorba despre un pandantiv.

Există o multitudine de combinaţii pe care le puteţi face în bijuterii din argint, fie inele, brăţări, pandantive sau cercei, pentru a pune în valoare calităţile şi frumuseţea verdelui luxuriant de malahit.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

 

www.accentbijuterii.ro