Pietrele semiprețioase, vedete la Accent Bijuterii

 

Pietrele semipreţioase, vedete la Accent Bijuterii

Bucureşti - 30 septembrie 2013

Accent BijuteriiMai întâi a fost piatra. Culoarea și forma ei au inspirat designerul ce a creat pentru ea, femeia, ceva unic, plină de culoare și armonie, bijuteria... 

Din cele mai vechi timpuri, oamenii au utilizat puterea cristalelor, montate în bijuterii din argint sau aur, în scopuri benefice.

Dacă în China şi Coreea, coroana împăratului era împodobită cu cristale de turmalină în ideea de a acumula mai multă energie pentru cel care purta coroana, în India, regii adunau pietrele semiprețioase și prețioase pentru a se proteja împotriva răului.

Încă din antichitate se considera că purtarea pietrelor avea o influență asupra organismului uman și de aceea pietrele erau folosite deseori ca talismane pentru dobândirea unor virtuți și pentru apărare, în diagnosticarea și tratamentul diferitelor boli. 

În zilele noastre, pietrele și cristalele sunt folosite în meditație pentru a dezvolta intuiția, folosindu-se în cristaloterapie  pentru a remedia diferite dezechilibre ale corpului uman.  

Acum suntem în zodia Balanţă, iar agatul, ametistul, aventurinul, cuarțul, granatul, labradoritul, opalul, piatra lunii sau smaraldul ne pot aduce calmul și relaxarea, ne pot amplifica farmecul personal, creativitatea și încrederea sau ne pot reduce teama, fobiile și migrenele. 

Potrivit medicinei chineze, în palmă se află peste 400 de puncte de reflexoterapie care au legatură cu toate organele interne iar pietrele acționează asupra acestor puncte.

Având în vedere că argintul atrage și reglează energiile pozitive iar în acupunctură se știe că acele din argint au acțiune antiinflamatoare și calmantă, combinația bijuterii din argint cu pietre semiprețioase și o purtare continuă le poate transforma în talismanul dumneavoastră personal.

Dorința noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate și pretențioase gusturi.

 

Despre Accent Bijuterii

Datorită experienţei de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci şi în privinţa materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dumneavoastră.

www.accentbijuterii.ro