Comaccent își deschide primul magazin online dedicat în exclusivitate bijuteriilor din argint

 

Comaccent  îşi deschide primul magazin online dedicat în exclusivitate bijuteriilor din argint

Bucureşti - 16 septembrie 2013

Comaccent srlFirma Comaccent SRL își deschide primul magazin online dedicat în exclusivitate bijuteriilor din argint și pietre semiprețioase, marca ”Accent Bijuterii”.

Din acest magazin clientii își vor putea alege bijuteriile preferate din câteva mii de modele, inclusiv creații proprii „Accent Bijuterii”.

Veritabile opere de artă, bijuteriile se nasc din inepuizabila pasiune și creativitate a maeștrilor noștri bijutieri. O paletă coloristică largă de pietre prețioase și semiprețioase îmbinate cu argint, lemn, sidef sau os, oferă o experiență vizuală de neegalat.

Creațiile evidențiază uluitor personalitatea pietrelor, încastrând subtilitatea perlelor sau strălucirea cuarțului.

Prin intermediul magazinului online clienții nostri vor putea acum mult mai usor să ofere un cadou celor dragi, prin plata cu cardul sau prin virament bancar. Bijuteriile comandate din magazinul online se pot plăti și la livrare (ramburs), precum și achitate direct în magazinul nostru din București, dacă sunt ridicate personal.

Cele mai multe dintre modelele „Accent Bijuterii” sunt unicat, fiind executate manual, iar dacă modelul dorit de Dumneavoastră nu mai există în stoc, vă putem oferi oricând variante alternative.

Originale, unicat sau de serie limitată, bijuteriile își păstrează farmecul indiferent de tendințele trecătoare ale modei.

 

Despre Comaccent

Datorită experienței de peste 22 de ani în domeniu, modelele „Accent Bijuterii” excelează nu doar prin design-ul deosebit ci și în privința materialelor naturale folosite, prelucrate manual.

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc și în magazinul de la Piața Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, București.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur și argint, magazinul nostru vă oferă și servicii de reparații bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienților sau propriilor angajați, cu oferte speciale în funcție de comanda Dumneavoastră.

 

www.comaccent.ro