Accent Bijuterii - Cum primesc

 

Produsele noastre sunt expediate în cutiuțe de cadou, puse în plicuri anti-șoc pentru a fi protejate pe timpul transportului!

Comaccent srlAveți optiunea de a adăuga mai multe adrese la care se poate face expedierea produselor. Este obligatoriu ca datele furnizate să fie identice cu datele din actul de identitate ale destinatarului.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid ale Cargus în 1-2 zile lucrătoare. Această modalitate de livrare este disponibilă în toată țara cu câteva excepții (sate și comune).

Dacă ați comandat într-o zi lucrătoare până la ora 16, comanda dumneavoastră va ajunge în urmatoarea zi lucrătoare. Dacă ați comandat într-o zi lucrătoare după ora 16, comanda dumneavoastră va ajunge peste două zile lucrătoare. Dacă ați comandat în weekend, comanda dumneavoastră va ajunge marți.

 

Costul expedierii prin acest serviciu este de 10 LEI (în Bucureşti), respectiv 12 LEI (în provincie) pentru plata cu cardul sau prin virament bancar (cu ordin de plată). În cazul comenzilor cu plata ramburs, costul expedierii va fi 14.76 LEI (în Bucureşti), respectiv 17.26 LEI (în provincie).

Echipa Accent Bijuterii așteaptă orice sugestie din partea Dvs.