Cum cumpar bijuterii din argint de la Accent Bijuterii

 

Pentru a putea comanda de la noi o bijuterie cu marca "Accent Bijuterii" trebuie să vă creați un cont la noi pe site. Cu ajutorul numelui de utilizator și al parolei veți avea mereu acces la contul dumneavoastră, unde veti putea vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzii actuale, vă veți modifica profilul când și cum doriți și veți putea să faceți alte comenzi rapid și fără multă bătaie de cap.

Comaccent srlCa în toate magazinele on-line, cumpărați cu ajutorul coșului de cumpărături. Adaugați produsele dorite în coș după care parcurgeți toți pașii pentru finalizarea comenzii. Pentru achitarea comenzii, aveți de ales între patru modalități de plată:

1. plata ramburs, la primirea coletului la adresa menționată pentru livrare - tot ce aveți de făcut în cazul acestui tip de plată este să fiți la adresă în ziua și la ora stabilită împreună cu curierul și să aveți în cash suma totală pentru colet și transport.

2. plata prin transfer bancar - transferul bancar se va efectua conform facturii pe care o veți primi de la noi prin e-mail. Puteți găsi contul nostru bancar aici. Comanda va fi procesată după ce vom avea confirmarea plății iar coletul va fi expediat în ziua încasării banilor.

3. plata prin card bancar - plata cu cardul se va face în deplină siguranță prin procesatorul de plăți Netopia - sistemul Mobilpay.

4. plata la magazin - dupa ce ați făcut comanda online și aveți drum prin centru :), puteți ridica comanda direct de la magazinul nostru din Piața Romană, strada Mendeleev nr.44, sect.1 (detalii aici).

Comanda vi se va confirma printr-un e-mail. Detalii complete despre pașii pe care îi aveți de urmat când efectuați o comandă, le gasiți în pagina cu "Ghidul de cumpărături".

Pentru clienții grăbiți sau cărora le-a picat conexiunea :), acceptăm și comanda telefonică - telefonând la 021-3174111, un coleg de la Comaccent, din echipa Accent bijuterii va prelua comanda dumneavoastră și detaliile acesteia.