Accent Bijuterii - Gotica - bijuterii gotice

 

Colecția “Gotica” este lumea frământărilor filozofice, a conflictelor, a dramelor adânci, a iubirii și a morții, a simbolurilor și misterelor.
Bijuteriile gotice și accesoriile rock se asortează atât cu hainele rock și gotice cât și cu tatuajele gotice și rock ale iubitorilor de gen.
Întodeauna societatea a avut rebelii ei, oameni care nu au acceptat regulile impuse de ea, care trăiesc după propriile valori și care au adoptat un stil propriu.
Dacă la început  goticul capătă o forma hedonistă, în care accentul se pune pe erotism și religie, în timp, goticul devine mai profound și mai întunecat. Moartea, religia, magia, misticismul, fac parte din cultura gotică. Goticul a aparut ca un stil de viață alternativ, născut din rebeliune tinerească, din teamă, din frustrare și din pasiunea pentru artă și muzică.

Membrii culturii gotice sunt oameni liberi, care nu acceptă regulile societății pentru că așa se cade, sunt oameni care gândesc singuri, care își crează propriile reguli, norme morale și sociale, propriile valori, lucru care îi face sa fie respinși de societate. Goticii sunt  oameni care se simt bine împreună, au diferite gusturi muzicale, diferite ocupații, diferite religii, hobby-uri și stiluri vestimentare. Nu sunt reguli sau lucruri specifice pe care trebuie să le faci pentru a fi gotic.